tiistai 5. huhtikuuta 2016

Rasismi, Isis ja Itsemurhapommitukset


Muutama viikko sitten oli TV:n aamussa tummaihoinen nuorukainen äitinsä kanssa, he puhuivat rasismista, koska poikaa oli nimitetty neekeriksi, nekruksi ja kakkaksi. Tuli siinä mieleen, mitä itselleni oli tapahtunut nuorena poikana, minua on ammutti ilmakolla niskaan ja nilkkaan, on laitettu kiinni puuhun, on nimitelty, milloin miksikin. Koulussa teljetty vessaan, armeijassa olen saanut vesikasteen, paljon muutakin, mutta ei nyt tule juuri mieleen. Kuitenkin, jos kaikesta tekisi numeron, niin mitään tekemätöntä ei olisi tehty, ollaan kasvatuksesta mitä mieltä vain, niin kyllä aina itse huolta pitää asioistaan ja toimia miten parasta itselle on.

Isis ja maahanmuutto

Suomeen on tullut vuosittain siinä 3 000 pakolaista, heidän joukoissa on ollut 10-20 Isisin kannattajaa, viime vuonna tuli noin 30 000 maahanmuuttajaa, eli 10 kertaa enemmän. Tämän kaavan mukaan 100- 200 Isisin henkilöä. Eurooppaan tuli 1 miljoona maahanmuuttajaa, samassa suhteella laskettuna Isisin porukkaa olisi tullut noin 5000, siinä porukassa on jo paljon näitä itsemurhapommittajia, jotka tekevät vaikka mitä, että saavat tapetuksi eri uskontoa olevia, viattomia ihmisiä. Pariisin terrori-iskujen päivästä on kulunut muutama kuukausi, kun räjähti Brysselissä 22.3. Viranomaiset Euroopassa ovat sinisilmäisiä, kun hakevat nuppineuloja heinäkasasta, kyllä näihin asioihin pitää puuttua isommilla keinoilla ja ottaa kuuleviin korviin kaikki pienemmätkin vihjailut. Belgian viranomaisia varoitettiin juuri näistä henkilöistä, jotka olivat tämän iskun takana. Myös Suomessa viranomaisten pitää olla tarkkoina, sillä tänne on myös soluttautunut näitä samoja henkilöitä.

Isis valloittaa valtioita

ISIS:llä kuitenkin on jonkinlainen tarkoitus perustaa oma valtio ilman rajoja, aluehallinnollisia yksiköitä, kalifaatteja. Tavoite on kunnianhimoinen, sillä kalifaatin tulisi syrjäyttää paikallinen hallinto ja valta. Kun arvioidaan, että järjestöllä on jäseniä suuruusluokassa 500 000, on tavoitteen täyttyminen vielä vaikeampaa suhteutettuna Euroopan väestöön. Suomen muslimi-yhteisön edustajat puhuvat, ettei kaikki heistä ole näitä terroristeja, ei tietysti ole, mutta kuitenkin niitä on. Samoin voidaan sanoa, että heidän naisiin kohdistamat raiskausjutut eivät ole kaikkien juttu, se nyt vielä tästä puuttuisi, että 30 000 muslimia päivittäin raiskaisi suomen naisia.

J Virtanen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.